• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Pierwszy raz

jeremy

Member
Przecież wyśmianie jest gorsze od zwrócenia uwagi.

Tylko czekałem aż uderzysz w kwestie tolerancji XD Chłopie jesteśmy na forum gdzie faceci przychodzą z różnymi problemami i każdy z nas próbuje sobie jakoś pomóc wzajemnie. Nie musisz robić z tego politycznej szopki.

jeremy

Member
Tu stawiam kreskę dla naszej rozmowy, nie będę robił śmietnika pod postem, gdzie chłopak pewnie oczekuje faktycznych porad jako osoba bez doświadczenia a nie przepychanek starych koni.

Arek a

Active member
To na koniec podsumuję. Zarzucano mi tu już umoralnianie na siłę, Ty teraz politykowanie, ciekawe kto i kiedy zaproponuje trzeci charakter moich postów? 🤔

Dawidd

Well-known member
18 latek może mieć więcej doświadczenia niż 30 latek, pamiętajcie, że jest też taka opcja. Bycia obojętnym nie pochwalam, lepiej mieć w życiu swoje zdanie. Nie widzę nic złego w umoralnianiu, jeśli świat jest pełen czegoś, co można nazwać słowem na k. Chłopak chce próbować, nie potępiam, choć zgadzam się z poglądami Arka, nie namawiam, choć Kondzio też ma trochę racji, że można stracić młodość i obudzić się z ręką w nocniku. Trudno znaleźć złoty środek, trochę to panowie jak szukanie Świętego Gralla. Pomyślcie jak każdy by się zachował gdyby zabrać nam cywilizację i kulturę w jakiej jesteśmy wychowani i zostawić tylko instynkty.

kondzio26

Active member
to ja się wtrące jeszcze raz niech chłopak próbuje wszystkiego i nie popełnia moich błędów bo ja jestem wrakiem człowieka przez to że hamowałem swoje potrzeby emocje i jest jak jest

Dawidd

Well-known member
No i właśnie o tym mówię i zgadzam się z Arkiem, jego zasadami, religijnością, ale też przyznaję rację Tobie, bo czasu nie da się cofnąć, nie da się kupić tego etapu życia, który już przepadł i bardzo trudno jest to sobie odbić 15 czy 20 lat później.

kondzio26

Active member
no właśnie ja myślę o samobójstwie ale to nie temat na takie rozważania ale niech mlodzi próbują i nie będa w takim stanie jak ja za 15 czy 20 lat

jeremy

Member
no właśnie ja myślę o samobójstwie ale to nie temat na takie rozważania ale niech mlodzi próbują i nie będa w takim stanie jak ja za 15 czy 20 lat
Staje Ci? Jeśli tak to przestać jęczeć, straciłeś trochę lat, ale nadal masz szanse działać. Faceci mogą uprawiać sex i do 70-ki, zobacz ile przed tobą. A 34 lata to idealny wiek, kobiety najbardziej lubią facetów koło 40-ki.

Arek a

Active member
Kondzio, potrzeby potrzebami, każdy to rozumie i nikt tego nie neguje, ale hamulce w życiu człowieka też są bardzo potrzebne.
Wyobrażasz sobie, co stałoby się z rozpędzonym pojazdem bez hamulców?
Tak jest w życiu człowieka, można się tak rozpędzić w życiu bez zasad, że można zatracić człowieczeństwo i zatracić się fizycznie i duchowo.
Ty na przykład myślisz o samobójstwie, czy to jest dobre myślenie?, nikt i nic nie jest tego warte, aby samemu sobie życie odbierać.
Czy Tobie nie jest tu potrzebny ostry hamulec z piskiem opon, abyś się zatrzymał i nie popełnił tego nieodwracalnego błędu?
Zastanów się nad tym.

Ostatnia edycja:

Ameid

Member
Mogę tylko napisać,znajdź laskę na studiach a jak nie to kiedyś znajdziesz ale nie rób tego z prostytutka(chyba że masz 35 lat i nigdy nic to ok ale do tego czasu pewnie znajdziesz).

Do góry