• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Pierścień/stulejka częściowa

enzo

Member
Mija już 6 tygodni. Poniżej linii szwów pod normalną nienaruszoną skórą mam grudkę taką średnicy około 5 mm. Coś jakby ktoś wszczepił taką malutką piłeczkę. Jest niewidoczna ale wyczuwalna. Jest od początku i w ogóle się nie zmniejsza. Miał ktoś tak?

TwiceCut

New member
U mnie było coś podobnego.
Lekarz tłumaczył zaraz po zabiegu że przecinane naczynia krwionośne są zamykane metodą elektrokoagulacji.
Często koniec takiego naczyńka tworzy kuleczkę pod skórą, która z czasem powinna się zmniejszyć lub zniknąć.

Nick777

New member
Też miałem tą grudkę!! Strasznie mnie wkurzała ale znikła. Gratulacje efektu, mam bardzo podobny. Mam nadzieję ze jesteś zadowolony

Lubelski

Active member
@Nick777...
W większości przypadków nie, usunięcie (lub przecięcie) wędzidełka prącia nie powoduje utraty odczuć podczas seksu ani masturbacji.
Wędzidełko jest wrażliwą okolicą, ale celem zabiegu jest usunięcie problemu, na przykład zbyt krótkiego wędzidełka, które powoduje ból, ciągnięcie lub pękanie. Po wygojeniu wielu mężczyzn wręcz odczuwa większy komfort, ponieważ nie ma już bólu ani dyskomfortu.
Przez pierwsze tygodnie po zabiegu odczucia mogą być inne – miejsce może być bardziej lub mniej wrażliwe, może też występować niewielkie drętwienie. To zwykle ustępuje wraz z gojeniem. Trwała utrata czucia po prawidłowo wykonanym zabiegu zdarza się rzadko.