Lubie zapachy, które są korzenne w bazie ale również mają świeże nuty. Takie chyba odpowiadają mi najbardziej. NIedługo swoją droga zbliżaja sie urodziny mojego faceta i chciałabym mu sprezentować coś porządnego.
Do wydania na zapach mam 200 zł. Co polecicie w tej cenie?
Dwa zapachy:
Azarro Chrome - osobiscie podobają mi się bardzo chociaż trwałośc jest taka sobie bo max 3 godziny co jak na tak świeży zapach nie jest w sumie złym osiągnięciem
Love&Desire - są to perfumy z feromonami, ale osobiście używam ich na co dzień ponieważ podobają mi się i są takie jak opisałaś. Dośc mocne ale generalnie świeże. Trwałość jedna z lepszych z jakimi miałem do czynienia bo trzymają się na ciele do kilku godzin. Na ubraniach można wyczuć je jeszcze przez 2-3 dni. Pisze jednak o tych w ciemnej butelce bo są również w jasnej butelce, ale te nie są tak mocne.
Spokojnie, wszystko zalezy od podejścia. Feromony nie są używane jedynie do podrywu ale jest to po prostu zapach, który może się podobać bardziej. Mi się to przydaje czasami w robocie ponieważ zauwazyłem,ze podejście innych osób do mnie zmienia się na bardziej pozytywne (szczególnie w kontaktach z klientami).
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.