plosik1989
Member
Ciekawi mnie opinie innych osób na temat mojego penisa, który jest mocno zakrzywiony w dół. Ponad miesiąc temu przeszedłem zabieg usunięcia stulejki. Był to pierwszy problem, którym chciałem się zająć. Kolejnym problemem jest właśnie krzywy penis. Chciałbym to też za jakiś czas poprawić, ale wiem, że może to nie być zbyt łatwe ze względu na duże koszty. Wiem, że NFZ finansuje operacje skrzywienia prącia ale muszą być ku temu przesłanki np. niemożność współżycia, niemożliwość zapłodnienia itp. Jak tak czytam inne wątki z tego forum z podobnym skrzywieniem dużo osób twierdzi, że będą problemy jeśli chodzi o sex. Tutaj jeśli chodzi o mnie ze współżyciem specjalnie problemów nie ma, bo w pochwie automatycznie się prostuje, no zdarzy się że czasami trochę zaboli czy mnie czy żonę jeśli penis się nie tak wygnie a czasem się zdarzy choć raczej bardzo rzadko, ale ogólnie większych problemów nie sprawia nawet w różnych pozycjach. Dwójka dzieci też spłodzonych więc pewnie do zabiegu na NFZ bym się nie zakwalifikował. Satysfakcja z sexu również jest nawet z krzywym penisem, ale wiadomo, prostszy wyglądał by ładniej i może by była jeszcze większa przyjemność.
Poniżej link do zdjęć. Jeśli moglibyście ocenić i powiedzieć co o tym wszystkim myślicie. Penis nie jest jeszcze do końca również zagojony ze względu na to, że ponad miesiąc temu przeszedłem zabieg usunięcia stulejki.
Krzywy penis - Album on Imgur
Dzięki za opinie
Poniżej link do zdjęć. Jeśli moglibyście ocenić i powiedzieć co o tym wszystkim myślicie. Penis nie jest jeszcze do końca również zagojony ze względu na to, że ponad miesiąc temu przeszedłem zabieg usunięcia stulejki.
Krzywy penis - Album on Imgur
Dzięki za opinie