• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Pechezyki po zabiegu obrzezania częściowego

Dawid88

Active member
To, że już szwy wypadają, to nawet szybko. Pamiętaj, że pełna wytrzymałość skóra zyskuje po 4-6 tygodniach, więc jakoś się nie forsuj i unikaj wzwodów.

Michał09025

New member
To, że już szwy wypadają, to nawet szybko. Pamiętaj, że pełna wytrzymałość skóra zyskuje po 4-6 tygodniach, więc jakoś się nie forsuj i unikaj wzwodów.
To normalne że rano jest większy obrzek a wieczorem mniejszy ale nadal trochę jest napuchniety ale już nie tak ja po zabieg wtedy była masakra

Dawid88

Active member
Nie używaj cytatów, bo admin ma na nie alergię. No w nocy nie masz nad nim kontroli, był cięty i szyty, więc opuchlizna jest normalna.

Dawid88

Active member
No skoro byłeś u lekarza po zabiegu i powiedział, że jest ok, to nie masz się czym martwić, a jak coś będzie Cię niepokoić zawsze możesz zapytać.

Michał09025

New member
Po zabiegu jak już udało mi się ściągnąć skórę i zobaczyłem te pęcherzyki to się trochę wystraszyłem i zadzwoniłem do lekarza ale lekarza powiedział że wszystko jest w porządku to się trochę uspokoiłem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry