Dominik1984
New member
Witam serdecznie przechodzę obecnie 2 zapalenie prostaty i znowu mam pieczenie w wewnetrznej stronie ud, cos jakby po kłucie pokrzywami. Czy ktos z was mial podobne dolegliwosci?
Skąd masz pewność, że to zapalenie prostaty? Miałem podobny objaw, ale tylko podczas siedzenia. Świątkiewicz z Gdańska na podstawie pomiaru przewodnictwa nerwów w dnie miednicy zdiagnozował mi ucisk na nerw sromowy (u facetów też jest), przez inne nerwy, których w dnie miednicy jest b. dużo. Pod wpływem n.p. stresu ulegają one naprężeniu-skracając się przez co uciskają inne nerwy.
A jakie dał zalecenia ? Leczenie farmakologiczne, ćwiczenia, dieta ?Skąd masz pewność, że to zapalenie prostaty? Miałem podobny objaw, ale tylko podczas siedzenia. Świątkiewicz z Gdańska na podstawie pomiaru przewodnictwa nerwów w dnie miednicy zdiagnozował mi ucisk na nerw sromowy (u facetów też jest), przez inne nerwy, których w dnie miednicy jest b. dużo. Pod wpływem n.p. stresu ulegają one naprężeniu-skracając się przez co uciskają inne nerwy.