• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Oponka - mam przerąbane?

Tak prezentuje się mój sprzęt w trakcie 4 tygodnia od zabiegu: https://files.fm/u/zurtk3x26n

Szwy wciąż nie schodzą, dzisiaj idę do lekarza internisty, żeby mi je zdjął, a jak nie, to żeby dał skierowanie do urologa. Jednakże martwi mnie ta cholerna oponka, która wygląda koszmarnie. Nie pocieszają posty sprzed wielu lat, gdzie ludzie pisali, że mieli taką oponkę przez lata, pomimo pieprzenia lekarzy, że to samo zejdzie. Jakieś opinie? Rady? Poza opinią użytkownika Dawida, który jako jedyny mi odpowiada.

Ostatnia edycja:

arek a

Active member
Nie panikuj, w końcu zejdzie ta oponka, przecież do końca życia tak nie będziesz miał.

Ostatnia edycja:
Niestety nie, ale wiesz, każdy jest inny. Wczoraj znowu byłem u kolejnego urologa i kolejny mi powiedział, że nie wie, co ma mi poradzić na to, że mi puchnie napletek wewnętrzny po wzwodach. Pozdrawiam naszych genialnych lekarzy, załamać się idzie:ROFLMAO::ROFLMAO:
Ostatnio jak byłem u rodzinnego, to powiedział mi, że jeżeli po długim czasie oponka będzie bez zmian, to później lekarze ponoć odsączają oponkę zastrzykiem :/