Witam, przepraszam, nie wstawialem zdjecia, jakos nie cieszy sie juz moj temat zainteresowaniem. Ale na twoja prosbe wstawie dzis, bys mogl ocenic efekt.
Ja do Beldy zalapalem sie akurat dzien przed jego wyjazdem, wiec mialem szczescie. Zaplacilem za zabieg 3 tys zlotych + koszty typu 100zl za wizyte itp. Mozna powiedziec ze z podroza wyniesie to jakies 3,5k.
Moge ci przepisac z mojej karty co mialem dokladnie robione i w jaki sposob:
'w znieczuleniu ogolnym okreznie nacieto skore pracia. Odreparowana ja do podstawy pracia. Nastepnie przez wenflon wkluty do ciala jamistego podano roztwor 0,9% NaCL, w celu uwidocznienia skrzywienia pracia. Po stronie krzywizny zalozono trzy pietra szwow sciagajacych uzyskujac wyprost czlonka. Hemostaza. SKora pracia zszyta szwem nierozpuszczalnym'.
Ogolem mam wyczuwalne szwy w miejscu gdzie byla wczesniej krzywizna. Ale jakby dziewczyna o tym nie wiedziala to by sie raczej nie domyslila. Zadnych sladow. czuje jeszcze lekkie dyskomforty i czuje jak mnie czasem 'ciagnie' (np. gdy sobie chodze i mam niespodziewany wzwod, penis w spodniach probuje wstac no i wtedy jest zgiety, gdy go poprawie zeby stal prosto to czuje lekkie 'pieczenie', ktore po chwili mija.
Ogolem jestem zadowolony, duzo ludzi tu narzekalo na Belde, nie stac by mnie bylo na inny zabieg po parenascie tysi, wiec jak na ten moment efekt jest zadowalajacy. Dodam jeszcze fote.
No i czeka mnie na dniach wyciecie troche napletka, bo mam za dlugi jak widac na zdjeciach. Mam skierowanie juz, teraz tylko do szpitala i bedzie wszystko zalatwione.
Jak ma ktos jakies pytanie czy cos to smialo pisac, ale w temacie nie na priv