• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie

Trolo

Well-known member
To takie pojęcie względne. Może u Ciebie wolniej się wszystko goi i potrzebujesz więcej czasu na zagojenie.

pbsot

Member
Pytanie czy ci krwawi jakoś mocno czy po prostu delikatnie poleciało krwi przy szwie? ja miałem tak że na 3 dzień już 0 krwi a po 2 tygodniach już te szwy tak cisnely że w jednym miejscu podpływało mi krwia , szwy wypadły i jest spokoj

pbsot

Member
Pytanie czy ci krwawi jakoś mocno czy po prostu delikatnie poleciało krwi przy szwie? ja miałem tak że na 3 dzień już 0 krwi a po 2 tygodniach już te szwy tak cisnely że w jednym miejscu podpływało mi krwia , szwy wypadły i jest spokoj

@oski tak bez zdjęć to koledzy raczej nie zgadną co dokładnie dokładnie dzieje się u ciebie (albo będzie im to mocno utrudnione).

A swoją drogą to jak kopiuje się czyjś nick by wkleić w post to dlaczego czcionka jest z automatu pogrubiona?

@pbsot wyskoczył ci dubel posta ;)

@pbsot tak to wygląda
Kurde z jednej strony nie masz jeszcze 3 tygodni od zabiegu a z drugiej już się tworzą ząbki. Jeśli chciałbyś sie upewnić ze rana się zagoiła to udaj się na konsultacje urologiczną do jakiegokolwiek urologa ze ZnanyLekarz którzy ma termin na jutro np i niech zobaczy i oceni czy można już zdejmować szwy. Następnie jeśli będzie twierdząca odpowiedz to max w piątek bym się tym zainteresował żeby ci się te ząbki nie zrobiły duże bo później to moze zostać.