Dziękuję za odpowiedźZ bliznami tak bywa. Moga pobolewac dosyc dlugo. Nie przejmuj sie tym akurat. Jak nie czujesz ze contractubex dziala to przejdz na cos innego np silaurum, bliznasil itd.
Kupiłem większe opakowanie contractubex będę stosował nadal, o efektach wspomnę po zużyciu żeluZ bliznami tak bywa. Moga pobolewac dosyc dlugo. Nie przejmuj sie tym akurat. Jak nie czujesz ze contractubex dziala to przejdz na cos innego np silaurum, bliznasil itd.
Ja stosuje 3-4 razy dziennie obecnie , zgodnie z ulotką, odczuwam mniejsze napięcie blizny , moim zdaniem efekt jest, wcześniej stosowałem jak mi się przypomniało no i nie czułem zmiany teraz wiem że częstotliwość i systematyka ma znaczenie.Byłem dziś u lekarza na wizycie kontrolnej. Spytałem, czy warto używać maści/żelu na blizny typu contractubex. Powiedział mi, że ten żel jest okej, ale przy stosowaniu zgodnie z ulotką, tj. kilka razy dziennie. Wiadomo, że pracując na etacie będzie to dość ciężkie do wykonania. Uznał, że takie stosowanie np. raz dziennie na noc będzie miało efekty podobne do wody święconej, czyli raczej żadne. A Wy jak stosowaliście, z jaką częstotliwością?
Lekarz operujący wspomniał że mam bardzo dużo żył i dodał że są bardzo grubeJeżeli to zamknięte żyły to sie wchłonie a wygląda ok
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Obrzezanie Laserem | Obrzezanie | 7 | |
T | PP Clinic Lublin - Obrzezanie | Stulejka | 15 | |
M | Stulejka - obrzezanie. Wątpliwości | Przed zabiegiem obrzezania | 15 | |
O | Obrzezanie całkowite a częściowe | Obrzezanie | 2 | |
K | Obrzezanie | Obrzezanie | 51 |