Hej mam takie pytanie do was miałem obrzezanie staplerem 3 dni temu i chciałem was zapytać czy to pod żołędziem to oponka musze się martwić o to? czy mam się udać do lekarza?
Lekarz wziął pieniądze więc masz prawo zawracać mu dupe. Jak chcesz walczyć z tym samemu to opatrunek mocno uciskowy i trzymasz fujare do góry przyklejoną do brzucha. Miałeś nacinany oring?
Lekarz wziął pieniądze więc masz prawo zawracać mu dupe. Jak chcesz walczyć z tym samemu to opatrunek mocno uciskowy i trzymasz fujare do góry przyklejoną do brzucha. Miałeś nacinany oring?
mozesz nie nosic jak nic ci nie cieknie z tego ,ale to jak jestes w domu tylko i siedzisz,bo nie ma sensu ocierac fiutem rozwalonym o gacie i zeby się majtał ciagle
Ale widać że jednak coś tam wywala. Reaguj wcześnie. Opatrunek uciskowy czy lekko uciskowy i faja do góry przyklejona. Bo potem Ci wywali mega opone i będziesz wyklinał. Żołądź sama sie zahartuje z czasem. Nic nie ocieraj.
Nie ma reguły. U jednego po 7 dniach, u drugiego trzeba im pomagać po 3 tygodniach. Jak będzie na to czas to Ci tutaj pomożemy, albo lekarz. Póki co nic nie ruszaj
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.