• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie NFZ Mielec Podkarpacie

Isana

New member
Witam, jestem zapisany na obrzezanie w Mielcu w ramach NFZ w Szpitalu. Ktoś był obrzezany w tym szpitalu? Może polecić? Ciężko znaleźć opinie.

Aregor

Member
Na swoim przykładzie radziłbym Ci nie iść do szpitala na nfz, tylko uzbierać kasę i iść do polecanych na forum fachowców, bo jest duże ryzyko, że będziesz żałował. Fajnie obrzezany penis nie ma ceny.

Lubelski

Member
Może nie w Mielcu ale...w Lubartowie, Lubelskie na chirurgi urologii miałem...operacje usunięcie stulejki i częściowego obrzezania lekarz, urolog chirurg wykonał swoją robotę jak...prywatnie 👍zajrzyj do mnie mam foto🙂i nie każdy urolog na nfz to rzeźnik...ja trafiłem na młodego, ambitnego lekarza

Lubelski

Member
Na swoim przykładzie radziłbym Ci nie iść do szpitala na nfz, tylko uzbierać kasę i iść do polecanych na forum fachowców, bo jest duże ryzyko, że będziesz żałował. Fajnie obrzezany penis nie ma ceny

Nie siej chłopakowi zamętu w głowie!...widziałem operacje prywatnie gdzie, były źle zrobione operacje...i wydawać tysiące na siusiaka to, słabo.Xd..lub naprawdę nie szanujesz pieniądza

Aregor

Member
Dlatego piszę, żeby poszedł do sprawdzonego fachowca z forum typu Tondel lub Chomicz! Wydawanie kasy na penisa to kwestia ostrożności i chęci bycia pewnym dobrej roboty, a nie nie szanowanie pieniądza xd

Ruuis

Member
Masz też bliżej do Tarnowa - ja robiłem zabieg stulejki u dr Tomasza Łogina. Widziałem też post @Darnok który robił u innego lekarza w Tarnowie. Jak chcesz możesz napisać na priv

Lubelski

Member
Dlatego piszę, żeby poszedł do sprawdzonego fachowca z forum typu Tondel lub Chomicz! Wydawanie kasy na penisa to kwestia ostrożności i chęci bycia pewnym dobrej roboty, a nie nie szanowanie pieniądza xd
Kiedyś od siostry w szpitalu usłyszałem...wiesz czym się różni prywatny pobyt w szpitalu od nfz...tym że się nie czeka w kolejce masz na cito i...że lekarze robią operacje czy leczą z chorób zdecydowanie lepiej...pierwsze tak, drugie nie...lekarze operują tak samo prywatnie jak i...na nfz🙂mnie lekarz dermatolog młody, ambitny na nfz, wyleczył mnie z choroby skóry łuszczycy przez 25 lat cierpienia na tą chorobę...gdzie doświadczeni lekarze tylko ją za leczyli...a i tak się muszę donie go zgłaszać na kontrole bo...biorę silne leki biologiczne gdzie, zatrzymują rozwój łuszczycy.tak że nfz nie jest takie złe👍zależy na kogo się trafi

Isana

New member
Ogólnie to się boję robić to na NFZ w Mielcu bo nie znalazłem żadnych opinii o tym szpitalu i zabiegu. Mam jeszcze jedną opcję w Kolbuszowej na NFZ, ten szpital ma dobre opinie na temat tego zabiegu ale jest jeden minus, muszę czekać ponieważ na ten rok już nie ma terminów tylko dopiero na przyszły. Prywatnie mogę zrobić ale to jest koszt 3000 tysięcy złotych więc dużo.

Aregor

Member
Kiedyś od siostry w szpitalu usłyszałem...wiesz czym się różni prywatny pobyt w szpitalu od nfz...tym że się nie czeka w kolejce masz na cito i...że lekarze robią operacje czy leczą z chorób zdecydowanie lepiej...pierwsze tak, drugie nie...lekarze operują tak samo prywatnie jak i...na nfz🙂mnie lekarz dermatolog młody, ambitny na nfz, wyleczył mnie z choroby skóry łuszczycy przez 25 lat cierpienia na tą chorobę...gdzie doświadczeni lekarze tylko ją za leczyli...a i tak się muszę donie go zgłaszać na kontrole bo...biorę silne leki biologiczne gdzie, zatrzymują rozwój łuszczycy.tak że nfz nie jest takie złe👍zależy na kogo się trafi
Wiadomo, że tu i tu spotkasz konowałów i geniuszy. Jednak prywatnie masz wybór, na kogo trafisz po dokładnym rozeznaniu i researchu. Ja mam bardzo złe doświadczenia z lekarzami na nfz i myślę, że większość obywateli ma taki odbiór naszej publicznej "służby" zdrowia. Oczywiście nie jestem fanem i nie mam frajdy z płacenia za prywatną służbę zdrowia, kiedy równocześnie płacę składki, ale w Polsce jest tak głęboka patologia z terminami i skutecznością NFZ, że czasem nie ma wyjścia...

Lubelski

Member
40+ lat leczę się na nfz i co?...żyje 🙂operacje miałem w szpitalu w Lubartowie gdzie...jak powiedziałem przyjaciołom gdzie ide się kroić na stół to...mnie uśmiercili bo powiedzieli że to, umieralnia.Xd...aż tak źle nie było...lekarz i personel na wysokim poziomie czuwał nade mną bym się nie bał...i tak było 🙂