Witam. Tydzień temu miałem zabieg obrzezania. 11 lat temu miałem plastyke stulejki i jakies 2 miesiace temu mi sie odnowiła. Teraz bylem u innego lekarza i razem doszliśmy do wniosku ze trzeba wyciac ta skóre żeby juz wiecej nie miec z tym problemów. Chciałbym was zapytac czy wszystko z nim ok? Dodam zdjecia z dzisiaj (po 7 dniach) aczkolwiek wcześniejsze dni wyglądały bardzo podobnie z tym ze opuchlizna była sporo wieksza. Najbardziej niepokoi mnie fakt takiej białej plamki w pobliżu szwów, jakby maziasta, lekko wklęsła w penisa. Jak na 2 dzien zdjałem opatrunek to juz to było ale mniej widoczne bo była w tamtym miejscu duza opuchlizna. załącze zdjecia.
Ogólnie z całego zabiegu jestem bardzo zadowolony. wizyta przed 250zł, zabieg 1500, po 3 tygodniach darmowa wizyta kontrolna. Lekarz bardzo fajne podejscie jak z kolegą. Jakies 2 godziny temu napisałem do niego smsa i zdjecia wysłałem zeby spytać czy wszystko ok ale na razie nie odpisał. ( po zabiegu dał numer w razie jakby cos sie działo to włąsnie mam wysyłac mu zdjecie) Żadnych leków tylko ten octanisept stosować i nosic do góry, ale nawet nie wiem jak długo? Z soboty na niedziele nie podklejałem go do góry i opuchlizna sporo zeszła, wiec moze lepiej juz normalnie go nosic?
Ta biała ranka to normalne?
Ogólnie z całego zabiegu jestem bardzo zadowolony. wizyta przed 250zł, zabieg 1500, po 3 tygodniach darmowa wizyta kontrolna. Lekarz bardzo fajne podejscie jak z kolegą. Jakies 2 godziny temu napisałem do niego smsa i zdjecia wysłałem zeby spytać czy wszystko ok ale na razie nie odpisał. ( po zabiegu dał numer w razie jakby cos sie działo to włąsnie mam wysyłac mu zdjecie) Żadnych leków tylko ten octanisept stosować i nosic do góry, ale nawet nie wiem jak długo? Z soboty na niedziele nie podklejałem go do góry i opuchlizna sporo zeszła, wiec moze lepiej juz normalnie go nosic?
Ta biała ranka to normalne?