Troszke takie przechodzenie ze skrajności w skrajność.
Z jednej strony może to i dobrze jak najszybciej pozbyć sie problemu, za dzieciaka prawdopodobnie szybciej sie zregeneruje i będzie miał spokój.
Z drugiej strony dziecko prawdopodobnie nie będzie świadome i nie do końca będzie wiedziało i rozumiało co będzie miało robione i dlaczego. Ja swój pierwszy zabieg miałem robiony gdy miałem 6 lat i pamiętam że rodzice wpajali mi że jak nie pójde na ten zabieg to będę musiał chodzić z przypiętym workiem na mocz do nogi i sikać przez rurke Ja swojego dziecka nie chciałbym tak okłamywać. Z perspektywy czasu osobiście wolałbym mieć ten zabieg zrobiony chociaż 2-3 lata później żebym chociaż mniej więcej wiedział co jak i po co.
Tu masz mój wątek. Czy "konkretny" to nie wiem, niemniej mi też po dwoch probach ze sterydem jeden uro kazal go ciąć (całkiem przypadkiem sam dokonuje zabiegow), drugi (uznawany za speca) kazal się wstrzymac i nadal odciągać w kapieli. Oczywiście gwarancji nie ma. To co chce powiedzieć, to ze zdążysz go dac pod nóż, i zasięgnij drugiej opinii.
Witam, prosba o pomoc/ocene sprzetu syna. Przepraszam za mastke ale nie dal sie dotknac wiec wrzucam co mam... Jest sklejony napletek, mysle jakies 30-40% powierzchni. Byly proby odklejania w kapieli ale nic to nie dalo, malego boli i nie daje sie dotykac zbytnio. Lekarz odklejenia w gabinecie...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.