U mnie wlasnie minal miesiac od zabiegu, pelne obrzezanie. Na pierwszej wizycie doktor mowil ze odpowiada na maile max do 3 dni . No i tak to mniej wiecej jest. U mnie wszystko przebiegalo bez wiekszego stresu. Na dzien dobry po zabiegu masc tridem przez kilka dni ktora moim zdaniem zrobila porzadna robote. Fotki wysylalem srednio co 5 dni, no i zwykle max do 3 dni odp byla.Wiadomo , mogloby byc szybciej ale nie mozna miec wszystkiego. Jak na razie jestem zadowolony z calego procesu.
Po samym zabiegu spodziewalem sie jakiegos duzego bólu a tu niespodzianka. Pol godziny po zabiegu pojawilo sie mrowienie ktore trwalo kilka godzin do wieczora a godzine po zabiegu pojawił sie ból , znosny ktory potrwal do poludnia nastepnego dnia. Nie bralem zadnych tabsow bo nie bylo ttagedii z tym bolem. Wzialem dzien urlopu tak na wszelki wypadek no a pozniej juz normalnie do pracy. Na poczatku chodzilem jak kowboj ale z czasem juz sie zaczalem przyzwyczajac i wrocilem do normalnego chodzenia
Kilka szwow same mi wypadly a pozostale jak sie poluzowaly to sam juz powyciagalem. Teraz trzeba odczekac jeszcze kilka dni no i juz zonie zapowiedzialem testy…