Tylko mam mętlik w głowie teraz czy mając tak małego penisa, mam zakrytego penisa czy pogrążone prącie jak zwał tak zwałTak w spoczynku takiej samej wielkości
Bo czytałem że obrzezanie może spowodować że się coś takiego może zdarzyćTylko mam mętlik w głowie teraz czy mając tak małego penisa, mam zakrytego penisa czy pogrążone prącie jak zwał tak zwał
A masz pomysł co zrobić żeby on się tak nie wciskał w sensie chował pod skórę póki oponka nie zejdzie?Bo czytałem że obrzezanie może spowodować że się coś takiego może zdarzyć
Tylko nie da się tego poprawiać w pracyTak to prawda z tym pogrążonym ze po obrzezaniu to sie moze spotęgować dlatego wlasnie zastanawia mnie to czemu każe ci napletek mieć ściągnięty i czy to ma jakiś wpływ z pogrążonym prąciem.
Ciezko cos wymyslec bo nie ma na to sposobu jak jedynie ciągle poprawiać ; p moze lekarza się coś doradź czy jest sie czym.przejmowac czy nie.
Nie pracuję niestety zdalnieTylko nie da się tego poprawiać w pracy
Domyślam się właśnie po rozmowie z lekarzem który powiedział że właśnie mam dużo tłuszczu w pachwinach i właśnie na wzgórku łonowym i nie ma bata żeby penis się nie chowałDanKol moim zdaniem Twoim problemem jest tłuszcz zlokalizowany na wzgórku łonowym. Jedz połowę mniej ile teraz jesz, odstaw słodkie napoje, schudniesz 10-20 kg i zobaczysz zmianę. Albo wybierz się do dietetyka na wizytę, nie do internetowego, tylko na żywo się z nim zobacz, dołożysz jakiś ruch do tego i zobaczysz o ile będzie lepiej.