:?: :?: :?: Nigdzie nie chcą mi odpowiedzieć to może tu spróbuję
:?: :?: :?:
Trochę się denerwuję. Zabieg miałem 12.09. A moje pytanie dotyczy szwów. Mianowicie mam wrażenie że jeden wypadł po 1 dniu (chyba) i zrobiła mi się tam czarna ranka mała i to mnie niepokoi. Czy ktoś z was też tak miał? Jest bardzo mała i się nie powiększa, lae wygląda nieładnie. I pojawiła się po 1 dniu tylko w jednym miejscu.
Kolejne pytanie : Czy was też najbardziej bolały miejsca ze szwami, bo u mnie ból przy szwach na wędzidełku jest dość znaczny :/
I na koniec : Często żeby zdjąć opatrunek przed sikaniem, muszę go polać wodą bo przykleja się do szwów, i mam dziwne wrażenie że zaczęły się one rozpuszczać i powolutku odpadać, a minęły w sumie 4 dni od zabiegu. Czy to możliwe? A jeśli tak, to czy trzeba coś z tym zrobić? Bo wizytę kontrolną mam dopiero w przyszły czwartek, ale w razie co, mogę się udać do lekarza wcześniej. A to wygląda tak, jakby one miały niedługo się rozpuścić, bo co zdjęcie opatrunku to kawałek odpada.
Bardzo proszę o pomoc, bo nigdzie nikt mi nie odpowiada, a w sumie nie znalazłem podobnego problemu na forum jakoś (może źle szukałem :/)
Pozdrawiam, AKL