@morgan66 Chciałbym Ci podziękować za rzetelny i konstruktywny komentarz który w końcu coś wnosi do tematu. Mam nadzieję że ktoś czytając Twoją opinię, a zdecyduje się na L&T to ma opcje wybrać tego lekarza. Od siebie dodam że ja jeżeli chodzi o dr. Janiszewskiego mogę z czystym sumieniem dać ocenę 5/5. Nawet dzisiaj pisałem z doktorem bo miałem jedno pytanie i odpisał dosłownie po 3 minutach Jeżeli chodzi o obrzezanie w Łodzi to na ten moment chyba jest to jedyny lekarz który wykonuje dużo obrzezan i w jakimś stopniu to ogarnia. Z tego co wiem to doktor Siekierko jak szukałem lekarza około miesiąc temu, to zajmował się tylko skierowaniem do obrzezania, a nie wykonywał takich zabiegów. W mojej ocenie bałbym się do niego pójść ponieważ jeżeli zaczął mieć w ofercie obrzezanie anastomatem to doświadczenie raczej nie jest mocną stroną doktora
Na zdrowiu nie ma co oszczędzać !! 10zl zawsze się do buta przyklei, ale zdrowia się nie kupi Pozdrawiam
Na zdrowiu nie ma co oszczędzać !! 10zl zawsze się do buta przyklei, ale zdrowia się nie kupi Pozdrawiam