• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie - 2tyg - opatrunki

crazyfrog82

New member
Bry
Macie jakiś dobry patent na opatrunek ? Mnie już krew zalewa w przenośni i dosłownie ehhh
2tyg po zabiegu, staram się chodzić boi ile można leżeć, ale opatrunki mnie dobijają.
Próbuje wszystkiego, slipy plus slipy mniejszy rozmiar, bokserki, gatki z drzwiami i dupa, zawsze się bydle zsunie.
Jak mam slipy to daje kuske do góry, robię kapturek z gazika, do środka wazelina, na kuske wazelina, między kuske a jajca kolejny gazik żeby zrobić półeczkę, ale zawsze zejdzie w dół i się wysuwa, później slipy go przygniatają i boli, robi się siny, czasem strupek poleci i krewki upłynie.
Jak daje bokserki na luźno to owijam kuske gazikiem, do środka wazeliny i taśma dookoła, ale albo się zsunie albo taśma się odklei i zaś to samo.
Kupiłem bokserki z takimi drzwiczkami, spoko wszystko, ale są tak szerokie że ocierają mi się o nogi, tak więc odpada.
Teraz już wziąłem ciasne slipy, gazik dookoła, wazelina i zajumalem kobiecie podpaskę hehe dałem taśmę na pół brzucha i jakoś trzyma, nie wiem na jak długo, mam nadzieję że coś wymyślę bo we wtorek chce iść do pracy, a przy obecnych metodach marnie to widzę.
Macie jakieś swoje patenty ?
Pozdro

rvmbas

Member
Ja owijałem penisa dookoła, następnie przyklejałem uniesionego w kierunku pępka do brzucha, przy nasadzie, na środku i na górze poprzecznie i potem dwa kawałki plastra jeszcze prostopadle po każdej stronie do tego ciasne majtki i powinno byc okej

Lubelski

Active member
Specjalne gacie z opatrunkiem...poszukaj w necie...majtki ochronne po operacji stulejki...nie musisz się męczyć z opatrunkami po, prostu gacie cie chronią...40zł za opakowanie w środku 6 sztuk mi starczyło spokojnie na tydzień...zmieniałem co 3 dni...żadnych komplikacji👍

crazyfrog82

New member
Dałoby radę jakiegoś linka lub fotkę, nie wiem czy w UK będą takie, dzięki wielkie.
A co do podpaski to lipa 🤣🤣🤣 właśnie wróciłem do domu a kuska znowu na dole hehe

Szymon23232

New member
Ja pierwszy tydzień owijałem fiuta gazikami, najlepiej robić to w pozycji leżącej, zostawiałem górę odsłoniętą, później taśmą do opatrunków owijałem gaziki żeby zrobiła się jakby taka „tuba”, później tasiemką podklejalem go do góry do podbrzusza. Po około 1,5 tyg przestałem nosić opatrunki