• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezanie - 2tyg - opatrunki

crazyfrog82

New member
Bry
Macie jakiś dobry patent na opatrunek ? Mnie już krew zalewa w przenośni i dosłownie ehhh
2tyg po zabiegu, staram się chodzić boi ile można leżeć, ale opatrunki mnie dobijają.
Próbuje wszystkiego, slipy plus slipy mniejszy rozmiar, bokserki, gatki z drzwiami i dupa, zawsze się bydle zsunie.
Jak mam slipy to daje kuske do góry, robię kapturek z gazika, do środka wazelina, na kuske wazelina, między kuske a jajca kolejny gazik żeby zrobić półeczkę, ale zawsze zejdzie w dół i się wysuwa, później slipy go przygniatają i boli, robi się siny, czasem strupek poleci i krewki upłynie.
Jak daje bokserki na luźno to owijam kuske gazikiem, do środka wazeliny i taśma dookoła, ale albo się zsunie albo taśma się odklei i zaś to samo.
Kupiłem bokserki z takimi drzwiczkami, spoko wszystko, ale są tak szerokie że ocierają mi się o nogi, tak więc odpada.
Teraz już wziąłem ciasne slipy, gazik dookoła, wazelina i zajumalem kobiecie podpaskę hehe dałem taśmę na pół brzucha i jakoś trzyma, nie wiem na jak długo, mam nadzieję że coś wymyślę bo we wtorek chce iść do pracy, a przy obecnych metodach marnie to widzę.
Macie jakieś swoje patenty ?
Pozdro

rvmbas

Member
Ja owijałem penisa dookoła, następnie przyklejałem uniesionego w kierunku pępka do brzucha, przy nasadzie, na środku i na górze poprzecznie i potem dwa kawałki plastra jeszcze prostopadle po każdej stronie do tego ciasne majtki i powinno byc okej

Lubelski

Active member
Specjalne gacie z opatrunkiem...poszukaj w necie...majtki ochronne po operacji stulejki...nie musisz się męczyć z opatrunkami po, prostu gacie cie chronią...40zł za opakowanie w środku 6 sztuk mi starczyło spokojnie na tydzień...zmieniałem co 3 dni...żadnych komplikacji👍

crazyfrog82

New member
Dałoby radę jakiegoś linka lub fotkę, nie wiem czy w UK będą takie, dzięki wielkie.
A co do podpaski to lipa 🤣🤣🤣 właśnie wróciłem do domu a kuska znowu na dole hehe