• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Obrzezani Staplerem "Konika ma się tylko jednego"

miszaaa99

New member
OBRZEZANI !! (Stapler)

Witam wszystkich 10 dni temu miałem obrzezanie metodą staplera , ogólnie wszystko po zabiegu poszło gładko z siłą charakteru .

Natomiast jako ,że wizytę mam w następnym tygodniu (niby już na wyciąganie szwów ) a chciałbym się uspokoić czy wszystko się dobrze goji ,bo jak to w temacie konika ma się tylko jednego na całe życie ,chciałbym prosić osoby które takie rzeczy mają już za sobą o rzucenie okiem na foto jak to z ich perspektywy wygląda ,gdyż ja sam całe życie do czasu zabiegu nie widziałem nigdy swojego żołędzia i tak naprawdę będę poznawał swój sprzęt na nowo i mam odnośnie tego dodatkowo kilka nurtujących się pytań

1. "Szwy "
Mam niby rozpuszczalne ,chociaż bardziej z góry penisa wydają się one rozpuszczalne gdyż na dolę powoli wystają mi takie jakby z szywki ze "szywacza na kartki" ,czy ja je z czasem mam łapać pensetą i próbować wyciągnąć ?

2. "Nadwrażliwość"
Tutaj nie miałem świadomości przed zabiegiem co mnie czeka , gdyż on nigdy nie ujrzał światła dziennego ,lekarz kazał tylko parę dni dni nosić opatrunek po 3 dniach od zabiegu ściągałem i chodziłem po domu w majtkach żeby go katować bodźcami ale dalej po 10 dniach dalej ciężko mi się chodzi i szczerze za tydzień wracam do pracy a dziennie robię po 15 kilometrów na nogach więc boję się jak to będzie ,jakąś podpowiedź od was ?

3. "Bolące miejsca po zabiegu "
Takimi miejscami są trochę szwy te od "pleców penisa " i coś wszystego tam w żołędzia? (Foto )

Pamiętam w którejś dzień po wzwodzie mnie właśnie tam z tyłu bolało ale nie jakoś masakrycznie czy tam wszystko tak ma być jak jest ?

Trolo

Well-known member
No i goi się fajnie. Skoro masz termin na wyciąganie to jest to odpowiedni termin. Sam póki co nie wyciągaj bo to trochę wcześnie. Od dołu pewnie masz szwy po usunięciu wędzidełka stąd Ci się wydaje, że masz coś przyszyte. Na nadwrażliwość najlepsze będzie po prostu chodzenie tak jak to robisz teraz. Musisz się przyzwyczaić i tyle.