• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Nocne wytryski

Janek09

New member
Cześć wszystkim!
Mam 16 lat i mam pytanie głównie do chłopaków w moim wieku. Czy Wam również zdarzają się wytryski w nocy podczas snu?

5 maja zakończyłem starania w Lublinie i jestem na etapie zastanawiania się nad tym wypadem, a mam 350 km i to nie jest taką prostą decyzją, natomiast najprawdopodobniej będę musiał ją podjąć.
Ja już sam nie wiem co o tym sądzić.

Dawid88

Active member
Ja myślę że widząc zdjęcia z opisem historii Twojego życia już by mogła coś powiedzieć, więc jak nie masz czasu jechać, jest to dla Ciebie problem to zdecyduj się chociaż na poradę online

Tak, myślę również o tym.
Widziałem, że jest nawet opcja rozmowy poprzez meila, także w meilu mógłbym wszytko opisać i załączyć szczegółowe zdjęcia, jak tutaj na forum.
Minus jest taki, że zdjęcia nie oddają stanu faktycznego, a widząc zdjęcia Pani Chomicz na jej stronie, tymi swoimi okularkami mogłaby dokładnie obejrzeć problem.
Jest jeszcze taka kwestia, ale pewnie bym się jakoś dogadał.
Otóż pierwsza wizyta, to 350 PLN, natomiast konsultacja odnośnie obrzezania 300.
Ja chciałbym mieć obydwie te rzeczy za jednym razem i mam nadzieję, że nie policzyłaby 650 PLN łącznie za wypowiedzenie się o cewce (bo to zwykła wizyta) + odnośnie obrzezania (bo zgodnie z cennikiem, to osobna kwota) ;)

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Nie tylko w okresie dojrzewania.
Ja mam 37 i mam tak całe życie.
Nie mam kobiety, ale po prostu piszę, że nie można tego przypisać wyłącznie do okresu dojrzewania, a bardziej współżycia lub jego braku, jak w moim przypadku.
Masz bo nie ruchasz. W wieku 16 lat zmazy nocne sa typowe właśnie przy dojrzewaniu.

Masz bo nie ruchasz. W wieku 16 lat zmazy nocne sa typowe właśnie przy dojrzewaniu.
No to przecież o tym napisałem:
"Nie mam kobiety, ale po prostu piszę, że nie można tego przypisać wyłącznie do okresu dojrzewania, a bardziej współżycia lub jego braku, jak w moim przypadku."
Nie chodzi o sam wiek dojrzewania, bo pewnie i po tym 16 roku życia by je miał, tylko o brak współżycia.

Janek09

New member
No to przecież o tym napisałem:
"Nie mam kobiety, ale po prostu piszę, że nie można tego przypisać wyłącznie do okresu dojrzewania, a bardziej współżycia lub jego braku, jak w moim przypadku."
Nie chodzi o sam wiek dojrzewania, bo pewnie i po tym 16 roku życia by je miał, tylko o brak współżycia.
Wydaje mi się, że nie do końca. Mimo masturbacji dochodzi u mnie do polucji nocnych, więc chyba to kwestia dojrzewania.

Ostatnia edycja:

Dawid88

Active member
Indywidualna sprawa organizmu, nie da się określić sztywnych reguł czy polucje będą czy nie i przy jakiej częstotliwości masturbacji.

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Czytasz co napisałem i o czym jest wątek? Wrzucasz wszystko do jednego worka. Odnoszę się do nocnych wytryskow u 16 latka i dlaczego je ma.

Dawid88

Active member
Wiem, że dyskusja zeszła z tematu, przepraszam Panie Adminie. Natomiast faktem jest, że polucje może mieć każdy przy braku innej aktywności, a nastolatek z burzą hormonów także mimo masturbacji.

Czytasz co napisałem i o czym jest wątek? Wrzucasz wszystko do jednego worka. Odnoszę się do nocnych wytryskow u 16 latka i dlaczego je ma.
Czytam, ze zrozumieniem i uważam, że w tym zdaniu: "w okresie dojrzewania" napisałeś bzdurę, za którą autor Ci podziękował, a co za tym idzie przyjął do siebie.
Zmazy nocne nie występują wyłącznie w okresie dojrzewania, tylko w każdym wieku, szczególnie u mężczyzn, którzy nie współżyją / nie masturbują się.
WyGooglowałeś bzdurę i powielasz.

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Czytam, ze zrozumieniem i uważam, że w tym zdaniu: "w okresie dojrzewania" napisałeś bzdurę, za którą autor Ci podziękował, a co za tym idzie przyjął do siebie.
Zmazy nocne nie występują wyłącznie w okresie dojrzewania, tylko w każdym wieku, szczególnie u mężczyzn, którzy nie współżyją / nie masturbują się.
WyGooglowałeś bzdurę i powielasz.
Masakra... napisze ci to zebys zrozumial, chociaż wątpię... pierwsze zmazy pojawiaja się w okresie dojrzewania, użytkownik jest właśnie w tym wieku. Zapewne nie wie skąd się to wzięło, dlatego mu napisałem ze to jest normalne w jego wieku, to ze ty masz je całe życie nie dziwi mnie w sumie.