DziękujęNormalne
Tzw. zmazy nocne w okresie dojrzewania
Masz bo nie ruchasz. W wieku 16 lat zmazy nocne sa typowe właśnie przy dojrzewaniu.Nie tylko w okresie dojrzewania.
Ja mam 37 i mam tak całe życie.
Nie mam kobiety, ale po prostu piszę, że nie można tego przypisać wyłącznie do okresu dojrzewania, a bardziej współżycia lub jego braku, jak w moim przypadku.
No to przecież o tym napisałem:Masz bo nie ruchasz. W wieku 16 lat zmazy nocne sa typowe właśnie przy dojrzewaniu.
Wydaje mi się, że nie do końca. Mimo masturbacji dochodzi u mnie do polucji nocnych, więc chyba to kwestia dojrzewania.No to przecież o tym napisałem:
"Nie mam kobiety, ale po prostu piszę, że nie można tego przypisać wyłącznie do okresu dojrzewania, a bardziej współżycia lub jego braku, jak w moim przypadku."
Nie chodzi o sam wiek dojrzewania, bo pewnie i po tym 16 roku życia by je miał, tylko o brak współżycia.
Czytam, ze zrozumieniem i uważam, że w tym zdaniu: "w okresie dojrzewania" napisałeś bzdurę, za którą autor Ci podziękował, a co za tym idzie przyjął do siebie.Czytasz co napisałem i o czym jest wątek? Wrzucasz wszystko do jednego worka. Odnoszę się do nocnych wytryskow u 16 latka i dlaczego je ma.
Masakra... napisze ci to zebys zrozumial, chociaż wątpię... pierwsze zmazy pojawiaja się w okresie dojrzewania, użytkownik jest właśnie w tym wieku. Zapewne nie wie skąd się to wzięło, dlatego mu napisałem ze to jest normalne w jego wieku, to ze ty masz je całe życie nie dziwi mnie w sumie.Czytam, ze zrozumieniem i uważam, że w tym zdaniu: "w okresie dojrzewania" napisałeś bzdurę, za którą autor Ci podziękował, a co za tym idzie przyjął do siebie.
Zmazy nocne nie występują wyłącznie w okresie dojrzewania, tylko w każdym wieku, szczególnie u mężczyzn, którzy nie współżyją / nie masturbują się.
WyGooglowałeś bzdurę i powielasz.