antekantek
New member
Cześć, mam 17 lat. Od dłuższego czasu boli mnie głowa. Czuję, jakby coś mocno naciskało na moją głowę z każdej strony. Dodatkowo, w losowych momentach odczuwam ukłucia w różnych miejscach głowy – czasami z tyłu, czasami z boku, a czasami z przodu. Nie mam wymiotów ani problemów ze wzrokiem, ale wydaje mi się, że mam problem z równowagą. Na przykład, gdy obrócę się i szybko spojrzę za siebie, a potem szybko spojrzę do przodu, mam uczucie, jakbym tracił równowagę. Wydaje mi się również, że mam problemy z koncentracją i myśleniem. Gdy trenuję lub zajmuję się czymś, nie zwracam uwagi na ten ból, ale czasami mi przeszkadza. Nie jest to niesamowity ból, ale czuję, że coś jest nie tak.
Wiem, że zamiast pytać się tutaj, co może być przyczyną, powinienem powiedzieć o tym rodzicom i udać się do lekarza. Planuję to zrobić, ale boję się, że to może być jakiś guz mózgu.
Wiem, że zamiast pytać się tutaj, co może być przyczyną, powinienem powiedzieć o tym rodzicom i udać się do lekarza. Planuję to zrobić, ale boję się, że to może być jakiś guz mózgu.