• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Napletek się zawija + problem z odciągnięciem napletka podczas wzwodu

MawoQ

New member
Cześć wszystkim
Mam 24 lat i borykam się z pewnymi ”problemami”. Pierwszy problem który mnie nurtuje dotyczy tego, że napletek w zwodzie sam nie wraca na swoje miejsce tylko się „roluje(?)” i odkrywa cały czas jakąś część żołędzi (Zdjecie,Zdjęcie). Drugi problem jest taki że w zwodzie gdy chce ściągnąć cały napletek to odczuwam lekki dyskomfort i muszę użyć trochę „siły” żeby odciągnąć napletek do samego końca (Zdjęcie) - bez wzwodu napletek schodzi bardzo dobrze jednak jak wraca to i tak się znowu roluje.

Dawid88

Well-known member
Jeśli nie możesz zsunąć dalej niż na 3 zdjęciu to masz stulejkę. Napletek ma się luźno zsuwać i odsłaniać całą żołądź w pełnym wzwodzie.

MawoQ

New member
Hej, dzięki za odpowiedź. Mogę go ściągnąć dalej ale po prostu muszę użyć trochę siły i czuję leciutki ból. A co z tym „zawijaniem się” napletka, to normalne, ze nie chce sam wrócić na miejsce?

Dawid88

Well-known member
Jeśli czujesz ból to nie jest ok, wygląda na to, że jest za ciasno, musisz użyć siły żeby zsunąć i coś jest nie tak gdy wraca.

drj

Member
Hej, dzięki za odpowiedź. Mogę go ściągnąć dalej ale po prostu muszę użyć trochę siły i czuję leciutki ból. A co z tym „zawijaniem się” napletka, to normalne, ze nie chce sam wrócić na
A po ściągnięciu poniżej żołędzi (w rowku) mocno uciska w czasie wzwodu? Sam napletek wraca (zasłania zołędź z powrotem?) ?
jak zachowuje się w czasie stosunku/masturbacji? Jakieś dolegliwości bólowe?

MawoQ

New member
Nie czuję żeby mocno uciskał, po prostu dyskomfort. Napletek nie wraca na miejsce tylko cały czas odsłania jakaś część żołędzi (zdjęcie 1 oraz 2 w pierwszym poście) i wygląda jakby się rolował. Co do masturbacji to nie ściągam go tylko „bawię się” z nałożonym napletkiem.

• Like
Reactions: drj

drj

Member
Może masz niewielkie zwężenie napletka na końcu. A zawija się też przy dobrym nawilżeniu? Może to kwestia właśnie nawilżenia, które rozwiąże problem ;)

Dawid88

Well-known member
No to może właśnie zacznij go zsuwać całkowicie stosując nawilżenie i masturbować się ze zsuniętym i to rolowanie się ułoży.

• Like
Reactions: drj
Do góry