• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Nadmiar napletka i dziwne kropki

Lubelski

Active member
Można spłaszczyć korektą skóry napletek jeśli skóra na to pozwala penisa...u mnie na oko jest zostawione 4cm nadmiaru skóry co, fałduje i mnie to irytuje 😝 @kondzio26 ...a jak długo się przyzwyczaił przez to że jednak, co nie co cie ubyło jednak ?

kondzio26

Active member
A nawet szybko bez problemów większych. Ja jednak miałem wiekszosc żołedzi cały czas odkryte więc nie było problemów z przyzwyczajeniem

FreeHuman

New member
Cześć. Odnośnie obrzezania częściowego jak i całkowitego musisz sobie rozpisać: za i przeciw.
Ja zanim się obrzezałem naprawdę sporo chodziłem po urologach i jeden powiedział odrazu że tylko obrzezanie wchodzi w grę a znowuż inni że maści sterydowe mi pomogą i nie będzie potrzebne. Faktycznie maści pomagały ale nie na cały czas. Po jakimś czasie poprostu już byłem zmęczony aplikowaniem tych maści i zdecydowałem się na obrzezanie całkowite. Nie żałuję i powiem ci że jakbym wiedział jak to będzie to odrazu bym się obrzezał. No ale u mnie to było inaczej - stulejka.

Ostatnia edycja:

Aregor

Active member
Cześć. Odnośnie obrzezania częściowego jak i całkowitego musisz sobie rozpisać: za i przeciw.
Ja zanim się obrzezałem naprawdę sporo chodziłem po urologach i jeden powiedział odrazu że tylko obrzezanie wchodzi w grę a znowuż inni że maści sterydowe mi pomogą i nie będzie potrzebne. Faktycznie maści pomagały ale nie na cały czas. Po jakimś czasie poprostu już byłem zmęczony aplikowaniem tych maści i zdecydowałem się na obrzezanie całkowite. Nie żałuję i powiem ci że jakbym wiedział jak to będzie to odrazu bym się obrzezał. No ale u mnie to było inaczej - stulejka.
I jakim stylem Cię obrzezali?

Lubelski

Active member
@FreeHuman...ja też z stulejki częściowo obrzezany...i też lekarz mi mówił że u mnie tylko całościowo obrzezanie a, sam na stole operacyjnym zmienił zdania i częściowo tylko 🙂mnie tylko irytuje że, mi się napletek fałduje w spoczynku 😝 @kondzio26...to zależy kto ma jaką psychikę...jeden się przyzwyczai drugi nie

longin

New member
Byłem na konsultacji profilaktycznie i doktor powiedział mi w skrócie że nie widzi poważnych wskazań do obrzezania. Jedyne co to to że faktycznie przy seksie sprawia problemy, ale przy mojej częstotliwości sam mam ocenić czy jest to tego warte. Wędzidełka nie mam krótkiego, do niczego się nie przyczepił i że taka moja uroda po prostu 🤷