• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Nadmiar napletka i dziwne kropki

Lubelski

Active member
Można spłaszczyć korektą skóry napletek jeśli skóra na to pozwala penisa...u mnie na oko jest zostawione 4cm nadmiaru skóry co, fałduje i mnie to irytuje 😝 @kondzio26 ...a jak długo się przyzwyczaił przez to że jednak, co nie co cie ubyło jednak ?

kondzio26

Active member
A nawet szybko bez problemów większych. Ja jednak miałem wiekszosc żołedzi cały czas odkryte więc nie było problemów z przyzwyczajeniem

FreeHuman

New member
Cześć. Odnośnie obrzezania częściowego jak i całkowitego musisz sobie rozpisać: za i przeciw.
Ja zanim się obrzezałem naprawdę sporo chodziłem po urologach i jeden powiedział odrazu że tylko obrzezanie wchodzi w grę a znowuż inni że maści sterydowe mi pomogą i nie będzie potrzebne. Faktycznie maści pomagały ale nie na cały czas. Po jakimś czasie poprostu już byłem zmęczony aplikowaniem tych maści i zdecydowałem się na obrzezanie całkowite. Nie żałuję i powiem ci że jakbym wiedział jak to będzie to odrazu bym się obrzezał. No ale u mnie to było inaczej - stulejka.

Ostatnia edycja: