• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Moje obrzezanie w Niemczech....

Feyenord

New member
Tydzień temu miałem robione obrzezanie całkowite w Niemczech... Efekty jak na zdjęciach. Zastanawiam się czy nie pozwać lekarza Zdjęcia . Czy można to jakoś naprawić. Zrobić ponowne szwy? W miejscach zaznaczonych na fioletowo rana się rozchodzi i krwawi. Bardzo proszę o pomoc!
Na 35 urodziny zrobiłem sobie prezent i obrzeżałem się w klinice w Lubece (Niemcy )
Decyzja którą podjąłem była wynikiem nabytej przeze mnie wiedzy o zapobieganiu i profilaktyce chorób prostaty i prącia,zabiegl całkowitego usunięcia napleta okazal się świetną decyzją,trwał około 30-40 minut ,otrzymałem specjalny opatrunek który zdjąłem po 3 dniach,minęło już 10 lat od zabiegu i jestem bardzo zadowolony ,poprawia to jakość życia ,lepszy sex i higiena ,polecam każdemu bo nie ma nic lepszego jak usunąć ten niepotrzebny kawałek skóry ,

olekf646

Well-known member
Nic to nie wnosi do tematu, ale fajnie że jesteś zadowolony, możesz pokazać jak to wygląda u ciebie, pomożesz innym w podjęciu decyzji co do stylu