Robiłem prywatnie, Dr Jakub Rogowski, super gość, jedyny minus to taki że trzeba było go troche wypytać jak z tym wszystkim postępować po zabiegu itp, ogolnie o takie szczegóły, podstawy powiedział sam tak jak powinien. 1500zl w cenie z wizyta kontrolną na 3tyg po zabiegu plus stały kontakt telefoniczny/sms jak coś trzeba,odpisuje na ogół co pare godzin, czasem musze się mu przypomnieć ;D. Zalecił 3tyg wstrzymania od sexu więc dość krótko. Jestem zadowolony, nie chce nic zapeszać i staram się uważać zeby wlasnie nic nie naruszyć. Od środy mam zamiar wrócić do pracy o ile nic sie nie pogorszy. Od dzis albo od jutra sprobuje wrócić do treningu ale narazie spokojnie jakieś pompki itp bez ryzykownych ćwiczeń mocno wyczerpujących itd. Szwy są chyba te samowchłaniające czy cos, nie mówił nic ale są jak taka żyłka. Z minusów to tylko lekko swędzi co jakis czas tam przy wiezidełku ale daje rade. No i nocne wzwody i dzienne też są mega męczące, dzienne kontroluje ale nocnych nie ma szans, dzis były częste, wczoraj np 1 góra 2 przez całą noc, więc jest ciezko, ciesze sie ze w sumie nie są one ani bolesne ani nic, boje sie tylko o szwy ale na razie nic się z nimi nie dzieje a juz sporo razy staną że tak powiem na maxa, dzis rano jak spadł mi opatrunek podejrzałem troche jak to wyglada i jest git ale starałem sie szybko go uspokoić
A jak z tym trzymaniem do góry i opuchlizną ?
Nadal muszę czy juz nie jak myslicie ? Lekarz po sms zalecił mi w sobote jeszcze z 2 dni tak pochodzić i opatrunki tak jak kolega napisał, do momentu aż cos sie będzie sączyć krwawić, wczesniej robiłem takie z 3-4 gaz grubsze i przyklejałem go potem do pionu ale tak jak pisalem wczesniej poki siedze w domu owinałem go tylko raz gaza i narazie nie mam zamiaru robić nic innego, niech troche pooddycha może lepiej bedzie się goić