Po poradę
Jedynym mankamentem są widoczne ząbki po szwach i linia cięcia nie tam gdzie chciałem, ale w ogóle to nie robi wielkiego problemu.
Na "żywo" tak bardzo to nie jest widoczne po prostu skóra inaczej odbija światło z flesza, w normalnym świetle mniej to cięcie rzuca się w oczy, prawie w ogóle.
Podczas seksu i masturbacji nie stwierdziłem żadnych problemów. Penis sprawuje się jak należy
Jedynie co do nawilżenia, z partnerką; trzeba ją oczywiście podniecić żeby była mokra, ale można się wspomóc nawilżaczem Durex czy coś.
Natomiast podczas masturbacji na sucho nie da rady tylko jakiś krem czy nawilżacz... nic odkrywczego
Z biegiem czasu uświadomiłem sobie, że jestem jak najbardziej zadowolony z zabiegu i zrobiłbym to ponownie.
Do lekarza nic nie mam, całokształt OK, tylko cięcie według mnie kiepskie, można na pewno lepiej. Poza tym wszystkie etapy przebiegły bez komplikacji.
Rozmyślam jedynie jeszcze nad fachową korektą linii cięcia (eliminacja ząbków, cięcie bliżej żołędzi) ale to po wakacjach... może w Krakowie
pozdro[/QUOTE]
Hej jestem mamą maluszka ze stulejką gdzie przy sciaganiu skóry praktycznie jest tylko dziurka na odpływ moczu ,zoledz jest nie możliwy do zobaczenia , jak myślicie synek ma dopiero 9 miesięcy i lekarz mówi żeby czekać bo i tak do "niczego" penis mu nie potrzebny ,ale ja jestem zdania żeby lepiej teraz przeszedł operację bo nie będzie tego pamiętał ,do tego dochodzi problem rozmiaru jego penisa , on nie rosnie bo ta skóra mu przeszkadza ...jak myślicie że zrobię dobrze ? Jesteście mężczyznami i chciałbym jakaś opinie od człowieka ktory taką operację przeszedł