• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.
Jakbym nie trafił to byś nie napisał tego co teraz👍 zero argumentów same ataki personalne, widać że cię to boli, jesteś zbyt emocjonalny i rozemocjonowany, zadbaj o relację nie o losowego gościa z forum, który jedynie coś ocenił a czy trafnie czy nie, nie jest istotne, mówiłem że możemy pogadać na priw, chętnie wyjaśnię skąd taki wniosek, wolales atakować jak dziewczynka która została urażona jakąś opinią😥

pierniq

Active member
Dzięki za liczne wiadomości i pytania co u mnie. Dużo się u mnie ostatnio dzieje w życiu prywatnym ale i zawodowym więc nie miałem i nadal kiepsko u mnie z czasem. Ale cyknąłem jakieś fotki jak to wygląda ostatnio.

Zaraz dwa miesiące po zabiegu, będę zabierał się za pracę z blizną bo niestety ale są miejsca gdzie trzeba ją wypracować. Skóra nie jest równa po lewej stronie dlatego że zostały jakieś cząstki szwów rozpuszczalnych które powodują czasami opuchliznę ale podobno ma się to unormować. Ogólnie jestem zadowolony i cieszę się że mam to za soba.
Jeśli macie jakieś pytania to śmiało, postaram się odpowiedzieć w wolnej chwili.

dziękuję całemu forum za wparcie, pomoc i życzliwość ♥️

A poniżej kilka zdjęć w stanie spoczynku, lekkim wzwodzie i pełnym.