• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

pierniq

Member
Cześć 🙋
Postanowiłem, że stworzę nowy wątek żeby rozjaśnić sytuację dla kogoś kto ewentualnie byłby w podobnej sytuacji oraz wstawić zdjęcia przed, w trakcie i po.

A więc od początku. Zabieg miałem 12 listopada w Gdańsku metodą chirurgiczną (skalpel), dodatkowo lekarz zamykał naczyńka urządzeniem do elektrokoagulacji.
Zabieg trwał dłużej niż przewidywaliśmy ale miałem też więcej skóry po jednej stronie i lekarz chciał dobrze dopasować a co wyszło to okaże się za jakiś czas 😅.
Sam zabieg do najprzyjemniejszych nie należał ale może dlatego że u mnie najpierw znieczulenie nie chciało załapać a później w trakcie puszczało.
Najpierw znieczulenie maścią potem kilka wkłuć, trzeba było odczekać i do roboty.

Ustaliłem z lekarzem, że chce mieć całkowite obrzezanie. Lekarz zaproponował, że zostawi margines skóry dla lepszych doznań.

Dziś jestem już tydzień po i jutro kończę smarować przepisaną maścią z antybiotykiem. Najbardziej co mnie męczy to wzwody w nocy. Nie są bolesne, bardziej ciągnące ale potrafią budzić co 20 minut…

Naoglądałem się już tutaj trochę penisów ale wiadomo samemu najgorzej ocenić siebie i swój sprzęt.

Jeśli macie jakieś spostrzeżenia, uwagi, może chcecie coś doradzić to śmiało, będę wdzięczny.

Niżej zdjęcia przed zabiegiem, 48h później czyli po pierwszym zdjęciu opatrunku oraz aktualne z dzisiaj (tydzień po).

pierniq

Member

pierniq

Member
9 dni po. Dziś radziłem sobie z nocnymi wzwodami lepiej, nie wiem czy kwestia odpowiednio ciasnego opatrunku czy nie. Tak to się prezentuje.
Ale w ciągu dnia penis jest mały, bardzo wiotki i nie reaguje na próby „podniesienia go” mięśniami dna miednicy. Pewnie nerwy jeszcze poszarpane. Na zdjęciu nie widać (może uda się później choć mam nadzieję że się zagoi), powstała drobna rana, mam nadzieję że się zagoi.

Ostatnia edycja: