• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Moja aktualna sytuacja i to co będzie po zabiegu.

GallAnonimPL

Active member
@Aregor
Używam Beloderm i Sutricon, ale to Beloderm czyni cuda. Beloderm na recepte.

Sutricon rozjaśnia i wygładza blizny, ale Beloderm ... zachowuje się jak coś żrącego co wygładza wszystkie nierówności i skóra jakaś taka luźna po nim się robi.

Trochę podrażnia skóre, ale wystarczy zrobić 24h przerwy jak za bardzo podrażni.

Aregor

Member
@Aregor
Używam Beloderm i Sutricon, ale to Beloderm czyni cuda. Beloderm na recepte.

Sutricon rozjaśnia i wygładza blizny, ale Beloderm ... zachowuje się jak coś żrącego co wygładza wszystkie nierówności i skóra jakaś taka luźna po nim się robi.

Trochę podrażnia skóre, ale wystarczy zrobić 24h przerwy jak za bardzo podrażni.
Dzięki, wypróbuję

GallAnonimPL

Active member
@dieselpower
Na górze w spoczynku skóra lekko nachodzi na zolądź. W 10-15%
Raz był mega malutki bo siedziałem bez gaci i zimno no to może ~20% zakryta żołądź.
No ale przyjmijmy te 10%. Jak jestem w gaciach to w ogóle tego nie czuć, że coś zakrywa albo nie. Nie przeszkadza.

Będę zadowolony jak opuchlizna zejdzie. xd Ale chyba coś tam schodzi bo jeszcze 2-3 tygodnie temu czułem jak podczas sikania mi wyrzucało mocz pod cisnieniem, jakby naciskało na pęcherz, a już tak nie ma.
No ale nawet urolog mi powiedziała żebym dał sobie 3 miesiące jeszcze, bo mam prawie otylosc i niedoczynnosc tarczycy i że to może na to wpływać. No a jak nie zejdzie to będzie trzeba low robic xD.

Chociaż w erekcji jakoś ta opuchlizna się rozchodzi i w ogóle jej nie czuć.

Zolądz się juz przyzwyczaiła trochę do ocierania, chociaż jeszcze leciutki dyskomfort sprawia.
Kiedyś to dotykanie żołędzi łapą czy czyimś językiem sprawiało duży dyskomfort/nadwrażliwość ala ból.

Ostatnia edycja: