• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Mój sprzęt 4 lata po obrzezaniu

MoimZdaniem

Active member

Witam serdecznie też chętnie podzielę się wrażeniami po zabiegu który to zrobiłem jaki dojrzały facet w 2016 roku . Załączam kilka zdjęć …ciekawe, co Panowie powiece …
No i mamy zdjęcia nawet sprzed 10 lat. Rewelka!

piciu1988

Active member
Religijny i jakiś antysemita wyzywający od żydów też jest, ale chyba chodziło o chwalenie się penisem co może być jednoznaczne z obnażaniem 😜 ale nikt przecież w miejscu publicznym nie wywala pałki na wierzch, a na tym forum jednak zdjęcia odgrywają dużą rolę, niejeden z nas podjął tę trudną decyzję w oparciu o doświadczenia innych

H&T_boy

Member
Tak myślę że jesteśmy tysięcznym odsetkiem mężczyzn / dodam w POLSCE kraju …. nie przemilczę to / którzy wogóle pomyśleli nad zabiegiem obrzezania ale nie z przyczyn zdrowotnych bo jak już pisałem wcześniej NFZ robi byle jak niechlujnie i nie czysto i są potem problemy i żale że się człowiek podjął tego zabiegu .
Jak już lepiej wybrać dobrego lekarza fachowca z tej dziedziny- i jest zadowolenie. Dzięki takim ludziom - facetom jak tutaj można bez skrupułów zadać pytanie , zobaczyć jak to wygląda zaraz po zabiegu w leczeniu czy po …. czasie jak u mnie po prawie 8 latach :)

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Nawracał ciebie? Jakoś pobieżnie przejrzałem posty i nie widzę by kogokolwiek nawracał. Nie zauważyłem by pisał komuś że ma iść na kolanach do Częstochowy albo położyć sie krzyżem na środku kościoła i żałować grzechów. Jak to sie mówi- żyj i daj żyć innym ;)

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Dlatego jak widzicie jakieś treści, które sa nieodpowiednie to je raportujcie. Wtedy to widzimy i decydujemy czy sie nadają czy nie. Kasujemy lub edytujemy i przy okazji dajemy nagrody lub nie. Bez raportowania nie widzimy wszystkiego

Dawid88

Well-known member
Pozwolę się wtrącić. Jestem wierzący, ale potrafię rozmawiać w tematach tego forum, które niektórzy ludzie mogą uznawać za tabu czy grzech i przez 2 lata obecności tutaj zdobyłem pewne uznanie użytkowników, za co jestem wdzięczny. Myślę, że warto oddzielić czasem pewne rzeczy i tak, zgadzam się, że wygląd i rozmiar penisa, seks i masturbacja, a także pozostałe treści i obrazy tutaj, jakby to powiedzieć - nie spełniają standardów społeczności, ale czasem trzeba i warto o tym wszystkim porozmawiać.

rvmbas

New member
Zgadza się. Ale komu by się chciało wracać na forum po kilku latach, kto pamięta aby dać nowe zdjęcia. Zastanawiam się czy dobrze zrobione obrzezanie w stylu H&T i dorosłego może z czasem wyglądać jak typowy amerykański penis.
U wielu Amerykanów obrzezanych metodą Gomco czy też Mogen wcale to tak nie wygląda że wszystko jest naprężone 24 na dobę. Blaszka napletka wewnętrznego jest dosyć rozciągliwa i często w spoczynku mają sporo luzu. Oczywiście nie ma mowy o zakryciu żołędzi, no chyba że rodzice byli nieuważni ale jednak zdarza się że styka się z koroną żołędzi.