• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Mój sprzęt 4 lata po obrzezaniu

MoimZdaniem

Active member

Witam serdecznie też chętnie podzielę się wrażeniami po zabiegu który to zrobiłem jaki dojrzały facet w 2016 roku . Załączam kilka zdjęć …ciekawe, co Panowie powiece …
No i mamy zdjęcia nawet sprzed 10 lat. Rewelka!

H&T_boy

Member
Hahahaha a dlaczego przeczuleni przecież to zwykły zabieg każdy może sobie taki zafundować bo na NFZ jest bylejak i byle zrobić

piciu1988

Active member
Religijny i jakiś antysemita wyzywający od żydów też jest, ale chyba chodziło o chwalenie się penisem co może być jednoznaczne z obnażaniem 😜 ale nikt przecież w miejscu publicznym nie wywala pałki na wierzch, a na tym forum jednak zdjęcia odgrywają dużą rolę, niejeden z nas podjął tę trudną decyzję w oparciu o doświadczenia innych

H&T_boy

Member
Tak myślę że jesteśmy tysięcznym odsetkiem mężczyzn / dodam w POLSCE kraju …. nie przemilczę to / którzy wogóle pomyśleli nad zabiegiem obrzezania ale nie z przyczyn zdrowotnych bo jak już pisałem wcześniej NFZ robi byle jak niechlujnie i nie czysto i są potem problemy i żale że się człowiek podjął tego zabiegu .
Jak już lepiej wybrać dobrego lekarza fachowca z tej dziedziny- i jest zadowolenie. Dzięki takim ludziom - facetom jak tutaj można bez skrupułów zadać pytanie , zobaczyć jak to wygląda zaraz po zabiegu w leczeniu czy po …. czasie jak u mnie po prawie 8 latach :)

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Nawracał ciebie? Jakoś pobieżnie przejrzałem posty i nie widzę by kogokolwiek nawracał. Nie zauważyłem by pisał komuś że ma iść na kolanach do Częstochowy albo położyć sie krzyżem na środku kościoła i żałować grzechów. Jak to sie mówi- żyj i daj żyć innym ;)

piciu1988

Active member
miałem gorsze teksty niż to co napisałeś dieselpower ale obowiązują tu pewne zasady i takie posty były usuwane

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Dlatego jak widzicie jakieś treści, które sa nieodpowiednie to je raportujcie. Wtedy to widzimy i decydujemy czy sie nadają czy nie. Kasujemy lub edytujemy i przy okazji dajemy nagrody lub nie. Bez raportowania nie widzimy wszystkiego