• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

moj penis, 14 lat

bob12335

New member
Czesc, mam parę pytań na temat mojego penisami. Czy mam stulejke ? moj penis w spoczynku schodzi całkowicie bez problemu, a w wzwodzie widoczny jest cały rzołądź, napletek schodzi tak, ze gdy skorka zejdzie pod rzołądź to schodzi jeszcze z 2cm i powstaje taki jakby fałd. Czy tak powinno to wyglądać? Na napletku posiadam również duzo małych, białych krostek

Zib33

Active member
Cześć,
Jeśli bez dyskomfortu odsłaniasz żołądź w czasie erekcji, to jest ok. Fałd, o którym mówisz pewnie wynika z pracy wędzidełka - przy tak mocnym ściągnięciu napletka to raczej normalne (piszesz o 2cm poniżej krawędzi żołędzi).
Krostki to pewnie tzw. grudki perliste, wiele osób je ma, w niczym nie przeszkadzają i często zanikają z wiekiem.

Trolo

Well-known member
Z Twoim penisem wszystko jest ok. Fałd jest normalny, z czasem jak będziesz częściej zsuwał napletek np do masturbacji to będzie się rozwijał po trzonie. Krostki to grudki perliste jak już zostało wspomniane - to nic złego.