Witam, jestem już ponad miesiąc po zabiegu obrzezania całkowitego.
Codziennie rano przemywam odkrytego żołędzia, lecz po kilku godzinach się łuszczy i widać, że jest suchy. Powinno tak być?
To normalne moim zdaniem, z czasem skóra przywyknie do tego i nie będzie już sprawiała wrażenie takiej suchej
Podczas stosunku będzie git także spokojnie kolego
nie słuchaj bzdór i dogryzek ostatnio zauważyłem to na tym forum kup sobie krem nawilżający skórę powinno pomóc poza tym na początku ma prawo się łuszczyć zwłaszcza jak miałeś całkowitą stulejke
Witam, jestem już ponad miesiąc po zabiegu obrzezania całkowitego.
Codziennie rano przemywam odkrytego żołędzia, lecz po kilku godzinach się łuszczy i widać, że jest suchy. Powinno tak być?
To proces keratynizacji, który może potrwać nawet kilka miesięcy. Możesz nawilżać żołądź, ale i tak przez jakiś czas pewnie się jeszcze będzie łuszczyła.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.