• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Lekarz z Katowic/śląska/Krk i dlaczego by wybrać inne niż L&T?

80051

Active member
Witajcie Panowie, fajnie że znalazłem te forum,

Mam takie pytanie - dlaczego spora część z Was decyduje się na zabiegi inne niż L&T lub H&T?
Wg mnie te dwa sposoby wydają się najładniejsze i najestetyczniejsze, jak już ciąć to całą skórę wypieprzyć tak żeby przy w zwodzie nie było czym ruszać.

Ma ktoś zdjęcia może różnic między L&T i H&T? Nie umiem tego sobie troche wyobrazić. Może ktoś mi doradzi - chciałbym aby pozostało jak najmniej skóry, wypieprzyć węzidełko (mam za krotkie, juz sie przerwalo kiedys i jest blizna) i tak by nie było widać szwu.

Byłem u chirurga urologa i on sam zaproponował abym zrobil sobie taki zabieg u niego. Jak go zapytalem jakim stylem robi to nie wiedział za bardzo o co chodzi... stąd sie troche zmartwiłem, ale powiedzial ze usuwa nadmiar skory i robi szew pod żołędzią - nie wiem, może ktoś poleci jakiegoś sprawdzonego fachowca mordeczki kochane? ratujcie, czas dać drugie, lepsze życie k00tasowi

Ihor1

New member
Jeśli chcesz zabieg jedną z metod tight musisz liczyć się z całkowicie odslaniętą żołędzią po zabiegu i jej wyschnięcie po pewnym czasie. Sytuacja ta wymaga przyzwyczajenia i zmiany techniki;) Ja osobiście polecam high & tight , ponieważ zachowujesz więcej napletka wewnętrznego👍

80051

Active member

80051

Active member
Tak bo to mój temat, na żywo nie wyróżnia się to aż tak bardzo😉

O faktycznie, kurde zajebiście to wygląda naprawde. Szkoda że jestem z Katowic, bo do Poznania mam daleko ale zastanawiam się czy nie warto by jednak się tam wybrać. Temat spodobał mi sie bo mój wygląda 99% jak Twój, moja Ania by nie ogarnęła ;)

Mogę wiedzieć ile płaciłeś oraz jak dużą na plus bądź minus odczuwasz różnice i doznania z seksu?

Ihor1

New member
Z tego co pamiętam 1700 zł plys wszystkie leki, opatrunki, żele, maści , dojazd. W sumie około 2000 - 2100 zł. Różnica jest tylko na początku, po pewnym czasie przyzwyczajasz się i zapominasz jak było kiedyś. Jeżeli decyzja o zabiegu jest spowodowana jakimś schorzeniem to po zabiegu z pewnością będzie lepiej, najwazniejsze to trafić na fachowca i napewno te kilka kilometrów więcej przejechać niż potem żałować👍

MKD

Active member
Ja mam podobny efekt tylko ze blizna widoczna bardziej bo jeszcze w miare swieza i przejscie koloru jest wieksze zdecydowanie ale mi to nie przeszkadza. Sprzet po high tight dziala i jestem naprawde zadowolony.

Wiem, ze po obrzezaniu duzo sie mowi o utracie czucia itd ale u mnie nic sie nie zmienilo jesli chodzi o orgazm lub dlugosc stosunku.

Blizna przy zoledzi to ciecie low i oznacza brak napletka wewnetrznego, ktory jest czuly wiec przy low czucie jest mniejsze. Zdarza sie, ze niektorzy miewaja po nim problemy ale nie kazdy.