niektórych przypadkach prostowanie prącia jest wykonywane w ramach NFZ...ale zależy to od przyczyny skrzywienia i stopnia nasilenia...Jeśli skrzywienie jest niewielkie i nie utrudnia współżycia ani oddawania moczu, lekarz może uznać, że operacja nie jest medycznie konieczna. Sam fakt, że skrzywienie powoduje duży dyskomfort psychiczny, jest ważny i warto o tym powiedzieć urologowi, ale nie zawsze jest to wystarczające wskazanie do zabiegu finansowanego przez NFZ...pamiętam jak się pytałem ciebie czy, podczas stosunku partnerki odczuwają bulu podczas penetracji...odpowiedziałeś że, żadna nic nie zgłaszała dyskomfortu to jest dobra wiadomość ale warto się też zgłosić do sexsuloga jeśli masz z tym duży problem psychiczny...bo moim zdaniem po zdjęciu jest dobry sprzęt

nie jeden tu ci go pewnie zazdrości...ja mam problem u siebie też wizualny chodzi o oponkę ta blizna po wycięciu stulejki...ja chciałbym by podczas spoczynku napletek się spłaszczał jak w zwodzie a, niestety skóra fałduje i nie takiego efektu oczekiwałem i też mnie to psychicznie męczy