• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Krótkie wędzidełko ale czy bez stulejki ?

Szogun123

New member
Witam. Za dwa dni mam zabieg laserowej plastyki wędzidełka u doktor Chomicz. Po wizycie przed zabiegiem doktor stwierdziła, że wędzidełko jest faktycznie krótkie i kfalifikuje się do zabiegu, ale stulejki nie widzi. Wędzidełko jest faktycznie krótkie, po ściągnięciu napletka, żołądź jest mocno ciągnięta do dołu, podczas wzwodu skóra zsuwa się za żołądź, ale jak chcę zsunąć dalej to mocno ją ciągnie do dołu. Z seksem nie miałem problemu, nawet tym ostrzejszym, nic nie bolało, tylko wizualnie ściągając mocno napletek mocno ciągnie żołądź do dołu. Jak waszym zdaniem to wygląda ?

thefatoftheland

New member
Też jak dam na sam dół napletek to się zgina, a wędzidełka nie mam😁 nie wiem jaki sens usuwać jak jest zdrowy, bzdura, będziesz głupi jak dasz sobie usunąć sprawną część ciała, potem wrócisz że mniej czujesz i problem

thefatoftheland

New member
Dodam że u każdego się zagina penis jak dasz maksymalnie na dół napletek, nie widać tutaj żadnego problemu bo i sam mówisz że nawet podczas penetracji ostrej nie czujesz bólu

Ostatnio edytowane przez moderatora:

arek a

Member
Zabieg poprawi i zabezpieczy wędzidełko przed ewentualnym naderwaniem, warto słuchać lekarza, bo ma rację.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry