Dzięki.Kontakt Dr Tondel Poznan
Witam, czy ma może ktoś na jakieś namiary na dr. Tondel w Poznaniu ?meskiezdrowie.pl
Pisz SMS, doktor chyba pracuje w czwartki..
Cześć,Kontakt Dr Tondel Poznan
Witam, czy ma może ktoś na jakieś namiary na dr. Tondel w Poznaniu ?meskiezdrowie.pl
Pisz SMS, doktor chyba pracuje w czwartki..
Jaki styl robi Tondel?@Pacjęt Tondel to mistrz nad mistrzami i to właśnie do niego bym pojechał. Zaznacz w SMSie, że chcesz wszystko załatwić za jedną wizytą. Wal jak w dym i się nie zastanawiaj
Dzięki za info.Np efekt tondla po 4 latach.4 lata po zabiegu
Witam, Gdy sam 4 lata temu zgłębiałem temat obrzezania, było na tym forum dużo informacji o zabiegu, dużo zdjęć jak wyglądają różne "defekty" kwalifikujące się do zabiegu lub nie oraz dużo relacji tuż po zabiegu. Niewiele natomiast znalazłem zdjęć jak penis wygląda kilka lat po zabiegu wykonanym...meskiezdrowie.pl
Tondel ma do wyboru 2 style. WYSOKI&CIASNY(HIGH&TIGHT) i NISKI&CIASNY(LOW&TIGHT). Wybieraj wysoki(high). Wysoki to linia cięcia daleko od żołędzi. Styl wysoki zachowuje więcej wewnętrznego napletka(rozowej skórki) a styl niski wycina w większosci ten wewnętrzny napletek lecz nie w całości. Tondel preferuje niski ale daje wybór. Wiele ludzi twierdzi w tym ja że styl wysoki zachowuje doznania a przy stylu niskim bywa różnie ale tego też nie wiadomo. Ogólnie tondel to fachura i dogada sie z tobą jaki chcesz efekt uzyskać i wszystko z tobą uzgodni. Powodzenia
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
F | Kontakt Dr Tondel Poznan | Obrzezanie | 1 |