Witam na forum, niestety sprowadza mnie tutaj to co wszystkich czyli stulejka... w dodatku całkowita mam 24 lata i w końcu chcę coś z tym zrobić bo seks ma byc przyjemny a nie się bać ciągle o sprzęt no i higiena. W dodatku szybko dochodzę ale jestem przekonany że jest to spowodowane bardzo krótkim węzidełkiem bo w tym miejscu odczuwam najmocniej i nawet za dużo, czuję jak by skóra ciągła za sobą węzidełko i nie dotykając go odczuwam tam przyjemność. Wiadomo że to wróżenie z fusów ale zabieg może te doznania zniwelować? Zastanawiam się nad low&loose z usuniętym węzidełkiem bo chcę żeby tam było luźno. Wypowie się ktoś kto takowe robił? Martwię się jeszcze całym przejściem zabiegu bo jestem słaby na takie widoki oraz sam zabieg, można bez problemu go zrobić w znieczuleniu ogólnym? Po jakim czasie można wrócić do pracy fizycznej? Plastyki raczej nie opłaca mi się robić ponieważ mam całkowitą, napletek nawet w spoczynku nie schodzi oraz jak dłuższy czas stoi na baczność odczuwam ból w okolicach węzidełka więc pewnie jest ono za krótkie. Polecacie jakiegoś chirurga z opolskiego/dolnośląskiego?