Ale mam go ułożyć do góry w dół żeby krew spływała ? Owinąć go na zewnątrz tak ? Bo teraz nienidsune napletka jak krew leci , lekarz mówił żeby tylko wyjąć gazik a przemyć jutro wieczorem.
Nie ciurkiem ale jak owinalem go papierem to są ślady krwi i na wierzchu widać że jest zwilżony krwią , ale kąpać na podłogę nie kapie , bardzo proszę o odpowiedź co z tym zrobić , chce mi się sikać ale boje się
Ja mogę się odnieść do tego jak ja miałem, tego samego dnia wieczorem brałem prysznic i krew mi kapała z rany ale później już przestała także myślę że taka kolej rzeczy jeżeli nie przestanie i stwierdzisz że jest jej dużo wtedy myślę że najlepiej skontaktować się z lekarzem, który robił zabieg aby ocenił czy dzieje się tam coś niedobrego
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.