Nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie... Pamiętaj, że woda z kranu może zawierać bakterie, które z pewnością nie przyśpieszą gojenia. Jeśli chodzi o mnie to zacząłem brać normalne prysznice jak tylko miejsce szycia stało się suche i zniknęła sącząca się krew (po 3 dniach). Dodam, że nadal używam tylko szarego mydła. Żele pod prysznic itp mogą podrażniać.
Mi lekarz nakazał regularnie myć penisa w letniej wodzie już w pierwszym dniu po zabiegu i robić to codziennie. Więc, skoro nakazał mi myć penisa, to pozwolił mi też myć całe ciało. Nie pozwolił mi tylko brać kąpieli w wannie.
Ale twój przypadek może być inny, dlatego powinieneś poradzić się lekarza.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.