Przede wszystkim nie kupuj przez Internet. Najlepiej podejść do Douglas lub Sephory i poprosić o doradztwo. Kobietki tam znają się na rzeczy. Wypróbuj kilka pasków, nie więcej niż 5 bo wszystko się później już miesza. Ważne jest to, że zapachy różnie leżą na naszej skórze. Tzn na Tobie będzie pachniał inaczej niż na mnie. Jest taka zasada że jeżeli po użyciu perfum lub wody perfumowanej po około 30 minutach jej nie czujesz mimowolnie tzn że wszystko jest w porządku. Sam miałem sytuację, że kupiłem zapach który bardzo mi się spodobal w sklepie (bad Boy C. herrera) a na drugi dzień robiło mi się już nie dobrze bo jego użyciu, musiałem odsprzedać. Także znalezienie swojego zapachu łatwe nie jest ale nie warto oszczędzać, wiadomo że prawdziwe perfumy są wydajne i jest to Twoje wizytówka zanim się jeszcze do kogoś odezwiesz. Kobiety uwielbiają zapachy mają lepiej wyczulone noski. Wiele razy słyszałem tekst "ładnie pachniesz" co jest bardzo miłe i satysfakcjonujące. My tak nie mamy ale koleżanka która robi w tym biznesie opowiadała mi kiedyś pod którymi zapachami miękną jej nogi
ze sprawdzonych które pasują niemal każdemu mogę doradzić Savuage. Niektórzy powiedzą że zbyt popularne się zrobiły, być może, ale to dobry punkt wejścia do świata zapachów.