• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Jak to rozumieć? Napletek nie nachodzi w zwodzie

Neymarek

Member
Witam! Panowie odkopuję troszkę temat. Tak długo myślałem nad tym zabiegiem plus do tego trochę miałem na głowie w to lato i trochę prywatnych spraw zbiło mnie z tego tematu ale wracam i chcę zrobić z tym porządek.

Co prawda tak jak ktoś tu słusznie zauważył, mogę prowadzić życie seksualne z ciasnym napletkiem, ale problem jest bardziej złożony. Chodzi o to, że ciągle mam problem z przedwczesnym wytryskiem w takiej właśnie sytuacji. Czytałem, że przez to, że skóra jest tak naprężona mogę mieć dużo większe odczucia, które powodują szybki wytrysk.

Wszystko w mojej logice składa się w jedną całość. Długo szukałem źródła problemu i teraz wydaje mi się, że przez to, że mam ciasny pierścień bardzo szybko dochodzę.

To nie jest nawet seks. Po wejściu to jest chwila, gdzie nagle po prostu czuję, jak dochodzę.

Spray Braveran Control pomaga, ale też tylko w jakimś określonym czasie. Seks jest dłuższy ale też nie jakiś bardzo długi.

Ktoś miał może podobny problem? Do kogo w Warszawie najlepiej na zabieg? Bo dr Chomicz to daleko troszkę.