Zdecydowalem sie na obrzezanie low&thight chociaz lekarz mowil tylko o przedluzeniu wedzidelka.
W zwiazku z tym mam pytanie do kolegow, ktorzy sa po zabiegach.
Jaki jest okres przerwy od uprawiania sportu?
Uprawiam amatorsko kolarstwo gorskie (maratony, xc) specjalnie w tym sezonie sie najezdzilem zawczasu zeby jakos wytrzymac
zabieg mam w 14.08 - rozumiem ze rower to pewnie z miesiac polezy w garazu 
a co z innymi formami aktywnosci? Codziennie rano robie cwiczenia na miesnie brzucha i pompki, co drugi dzien bieznia na 45min - na ile bede musial z tego zrezygnowac? Czy to kwestia indywidualna czy jakis konkretny okres przerwy jest zalecany?
Od 2 tyg i tak chodze z zsunietym napletkiem wiec kwestie wrazliwosci mam nadzieje moge pominac
Bede wdzieczny za podzielenie sie doswiadczeniami.
W zwiazku z tym mam pytanie do kolegow, ktorzy sa po zabiegach.
Jaki jest okres przerwy od uprawiania sportu?
Uprawiam amatorsko kolarstwo gorskie (maratony, xc) specjalnie w tym sezonie sie najezdzilem zawczasu zeby jakos wytrzymac
a co z innymi formami aktywnosci? Codziennie rano robie cwiczenia na miesnie brzucha i pompki, co drugi dzien bieznia na 45min - na ile bede musial z tego zrezygnowac? Czy to kwestia indywidualna czy jakis konkretny okres przerwy jest zalecany?
Od 2 tyg i tak chodze z zsunietym napletkiem wiec kwestie wrazliwosci mam nadzieje moge pominac
Bede wdzieczny za podzielenie sie doswiadczeniami.