po 20 latach to już i sprzęt i tak może być bezużyteczny, więc może nie będzie czego żałować...ja próbowałem bezskutecznie po kolei różne metody, w końcu na low&tight i tak się skończyło...Tylko nie rób błędu typu obrzezanie low & tight, bo to wydaje się fajne na początku, ale za 20 lat nie będziesz po prostu mógł się spuścić i mieć pełnego orgazmu. A i nieczęsto kobiety narzekają na zbyt długą penetrację.
Co za bzdury...Tylko nie rób błędu typu obrzezanie low & tight, bo to wydaje się fajne na początku, ale za 20 lat nie będziesz po prostu mógł się spuścić i mieć pełnego orgazmu.
To już w ogóle abstrakcja.@emjot ja to bym zaczal od tego kto normalny zaleca obrzezanie na pw
Poczytaj historie innych. Nie tylko na tym forum. Jeśli masz low&tigh i masz więcej niż 40 lat, to rozumiem, że jesteś szczęściarzem.Co za bzdury...
Odsetek kolego. Możesz również poczytać wiele historii nieobrzezanych facetów po 40, którzy są impotentami. Na co w ich przypadku zwalisz winę? Zaburzenia erekcji po 40 po prostu już występują z różnych przyczyn. Oczywiście może to być efekt obrzezania, ale pisanie z taką pewnością i grzmienie, że low&tight robi z faceta inwalidę jest co najmniej niedorzeczne.Poczytaj historie innych. Nie tylko na tym forum. Jeśli masz low&tigh i masz więcej niż 40 lat, to rozumiem, że jesteś szczęściarzem.
Problemy z erekcja ciezko powiazac z posiadaniem napletka lub nie. Tutaj chodzi o to, ze przy cieciu low strefa erogenna jest zdecydowanie mniejsza niz przy cieciu high.Odsetek kolego. Możesz również poczytać wiele historii nieobrzezanych facetów po 40, którzy są impotentami. Na co w ich przypadku zwalisz winę? Zaburzenia erekcji po 40 po prostu już występują z różnych przyczyn. Oczywiście może to być efekt obrzezania, ale pisanie z taką pewnością i grzmienie, że low&tight robi z faceta inwalidę jest co najmniej niedorzeczne.