Witam,
10 dni temu przeszedłem zabieg obrzezania częściowego, do tej pory wszystko było ok.
Jakoś 2 dni temu wyskoczył mi guz widoczny na zdjęciu, dodam ze jest on twardy w dotyku. Czy ktoś się z tym spotkał?
Chyba masz ropień podskórny. Ja bym się z tym pilnie udał do lekarza. Może to także być reakcja uczuleniowa na szwy. Tak czy inaczej wizyta lekarska wskazana w trybie pilnym.
Chyba masz ropień podskórny. Ja bym się z tym pilnie udał do lekarza. Może to także być reakcja uczuleniowa na szwy. Tak czy inaczej wizyta lekarska wskazana w trybie pilnym.
Tak, jak najbardziej może to być krwiak. Obserwuj sytuację i gdybyś zauważył, że z wnętrza tego guza wycieka jakaś ropa, gdybyś miał dreszcze, gorączkę, to pisz do lekarza.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.