Witam.
Jestem 12 dni po operacji stulejki i załupka. Byłem w poniedziałek u lekarza, powiedział że wszystko jest ok, tylko muszę umyć żołądź ponieważ mam strasznie dużo mastki. Powiedziałem doktorowi że odczuwam ból kiedy dotykam żołądź. Niestety nic mi nie poradził, ironicznie zapytał "jaki ból" ? A więc tego samego dnia próbowałem umyć żołądź nie zwracając uwagi na ból, jednak wytrzymałem tylko parę minut
Ból był tak silny że po kilku minutach spędzonych pod prysznicem miałem już łzy w oczach a efekt mojej pracy był mizerny, udało mi się jedynie usunąć duże kawałki mastki
. Dzień później (jako że dysponuje jedynie prysznicem) wpadłem na pomysł wypłukać żołądź w dużej misce, jednak po paru chwilach poczułem lekkie pieczenie, mastka jest mocno "sklejona" do grzyba, więc i ten plan nie wypalił
Wiem że taki brak higieny grozi stanem zapalnym albo jakaś chorobą a nawet i amputacją penisa
((
Proszę każdego kto wie w jaki sposób mogę oczyścić żołądź z mastki o pomoc !!!
Jestem 12 dni po operacji stulejki i załupka. Byłem w poniedziałek u lekarza, powiedział że wszystko jest ok, tylko muszę umyć żołądź ponieważ mam strasznie dużo mastki. Powiedziałem doktorowi że odczuwam ból kiedy dotykam żołądź. Niestety nic mi nie poradził, ironicznie zapytał "jaki ból" ? A więc tego samego dnia próbowałem umyć żołądź nie zwracając uwagi na ból, jednak wytrzymałem tylko parę minut
Wiem że taki brak higieny grozi stanem zapalnym albo jakaś chorobą a nawet i amputacją penisa
Proszę każdego kto wie w jaki sposób mogę oczyścić żołądź z mastki o pomoc !!!